Stichting KunstWerkt

KunstKerstSalon

In de KunstKerst bieden de kunstenaars van Stichting Kunstwerkt kleine kunstwerkjes tegen kleine prijzen te koop aan. In de KerstSalon, op de bovenverdieping van PandPaulus, presenteren de deelnemende kunstenaars van Stichting Kunstwerkt zich met één recent kunstwerk. Zo is goed te zien waarmee zij zich momenteel bezighouden. Deze werken zijn zonder beperking wat betreft prijs of afmetingen.

Zo biedt de Kunst/Kerst/Salon van Stichting Kunstwerkt voor iedere beurs en ieder plekje in huis een passend kunstwerk. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle omgeving de kunstwerken bekijken en de kunstenaars van de stichting ontmoeten.

Karin van As, Dick Berckenkamp, Marita Beukers, Tanja Boxman, Mia van der Burg, Nikolaj Dielemans, Raph de Haas, Pim van Halem, Sjef Henderickx, SAGE, Willem van Hest, Aldo Hoeben, Fenneke Hordijk, Frits Kloppers, Yvon Koopman, Rick Koren, Astrid Meijer, Bert Mulder, Renate van Opdorp, Jeanne Rombouts, Just Schafgans, Michel Snoep, Annette Splinter, Marjo J.C. van Soest, Gerard van Soest, Jeroen Staal, Pauline Tonkens, Rob van der Ven, Karin de Visser, Tineke Weber, Monique van Wensveen, Kim Everdine Zeegers, Sasha Zuidam

Periode

vrijdag, 13 december, 2013 tot zondag, 22 december, 2013