Stichting KunstWerkt

KunstKerstSalon

De traditionele Kunst/Kerst/Salon van Stichting KunstWerkt in Pand Paulus is uitgebreider dan ooit. Gedurende zes dagen vindt u kunst op zowel de begane grond als de bovenverdieping van Pand Paulus: Naast de KunstKerst op de begane grond vindt de KerstSalon plaats op de bovenverdieping van Pand Paulus.

In de KunstKerst bieden de kunstenaars van Stichting Kunstwerkt kleine kunstwerkjes tegen kleine prijzen te koop aan.

In de KerstSalon, op de bovenverdieping van PandPaulus, presenteren de deelnemende kunstenaars van Stichting Kunstwerkt zich met één recent kunstwerk. Zo is goed te zien waarmee zij zich momenteel bezighouden. Deze werken zijn zonder beperking wat betreft prijs of afmetingen.

Zo biedt de Kunst/Kerst/Salon van Stichting Kunstwerkt voor iedere beurs en ieder plekje in huis een passend kunstwerk. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle omgeving de kunstwerken bekijken en de kunstenaars van de stichting ontmoeten.

Sjef Henderickx, Inge van Haastert, Jeroen Staal, Rick Koren, Rob van der Ven, Jacques Tange, Pim van Halem, Mia van der Burg, Elly Zwaanswijk, Gerard van Soest, Marjo J.C. van Soest, Anneke Renes, Marita Beukers, Sasha Zuidam, Jeanne Rombouts, Karin de Visser, Fenneke Hordijk, Tanja Boxman, Nikolaj Dielemans, Bert Mulder, Willem van Hest, Zhanhong Liao, Michel Snoep, Henny van Leeuwen, Frits Kloppers, Tineke Weber, SAGE, Dick Berckenkamp, Astrid Meijer, Miranda Lockhorst, Aldo Hoeben

Periode

vrijdag, 14 december, 2012 tot zondag, 23 december, 2012