Stichting KunstWerkt

Derden

De tentoonstelling 'Derden' biedt bezoekers een kijkje in de persoonlijke keuzes van een aantal deelnemers. De expositie bestaat uit een aantal drieluiken, waarvan het centrale deel gevormd wordt door een werk dat een van die deelnemende kunstenaars thuis heeft staan of hangen. Dit werk is dus in zijn of haar bezit en gemaakt door een 'derde, een andere kunstenaar dus. Het tweede werk in de triptiek is een nieuw of ander werk van deze 'derde' kunstenaar. En het derde werk in het drieluik is een eigen werk van de betreffende deelnemende kunstenaar.

De 33 werken die op deze tentoonstelling te zien zijn, tonen dus niet alleen creaties van 22 kunstenaars maar ook de persoonlijke keuze van 11 van hen.

De kunstenaars van de stichting zijn:
Karin van As, Marita Beukers, Nikolaj Dielemans, Inge van Haastert, Pim van Halem, Sjef Henderickx, Willem van Hest, Nancy Hoogstad, Yvon Koopman, Jeroen Staal en Rob van der Ven

De genodigde kunstenaars zijn Ben Augustus, Bianca van Baast, Wim Biesheuvel, Willem van Buijtenen, Louise Guardia, Louis Looijschelder, Lea Nieuwhof, Marion van der Schelde, Michel Snoep, Willem Verburg en Marijke Verhoef.

Periode

zondag, 3 april, 2011 tot zondag, 24 april, 2011