Aanmelding als Kandidaat Deelnemer

Als je aanmelding is ontvangen wordt er contact met je opgenomen over het aanleveren van een (eventueel digitale) documentatiemap. Een goede website kan ook volstaan. Een “gewone” documentatiemap mag natuurlijk ook.

Naast de documentatie moet je tijdig vóór de bijeenkomst van de ballotagecommissie 5 recente kunstwerken ter beoordeling aanleveren in Pand Paulus, tenzij dit door de grootte of de aard van het werk onmogelijk is. In dat geval zullen wij op afspraak langskomen in je atelier of op lokatie.

Zie de onderstaande lijst voor de data van de zittingen van de ballotagecommissie.

Voor eventuele vragen kan je contact opnemen met Tineke Weber 010-4665334.

Ballotage zittingen

Ballotage formulieren moeten tenminste twee weken vóór de ballotage-zitting verzonden zijn, zodat een afspraak kan worden gemaakt voor het brengen van werk ter beoordeling.
  • di 6 jun
  • di 5 sep
  • di 12 dec
Persoonsgegevens
Straatnaam en nummer
Kunstpraktijk
Kunstopleiding(en) en/of andere relevante opleiding(en) en stages
Geef ook aan of het solo- of groepstentoonstellingen waren
Grote opdrachten, subsidies en prijzen die relevant zijn voor je werk
Motivatie
Statement over je kunstenaarschap en je werk
Waarom je deelnemer wilt worden, en wat je toe wilt voegen aan de stichting
Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.